International harmonization of the regulation of capital markets. An introduction. - King, M.
Aspekty pohybu kapitálu po vytvorení jednotného európskeho trhu. Doterajší vývoj v oblasti pohybu kapitálu v ES - rozdiely v regulácii bankových trhov krajín EHS. Ciele harmonizácie finančných trhov. Výskumná agenda pre potreby ekonomickej analýzy dôležitých zmien vyplývajúcich z projektu jednotného európskeho trhu 1992.