Kapitalmarkt - unverzichtbares Element der Marktwirtschaft - Bedingungen und Voraussetzungen. - Neumann, Helmut
Nevyhnutnou podmienkou trhového hospodárstva je vytvorenie kapitálového trhu a finančných búrz. Skúsenosti a problémy s privatizáciou štátneho vlastníctva a s vývojom kapitálového trhu vo východnej Európe. Problematika privatizácie a tvorby kapitálového trhu v NDR. Vytvorenie finančnej burzy v NDR. Zabezpečenie stability meny a nízkeho stupňa inflácie.