Problems of harmonization of the regulation of financial intermediation in the European Community. - Carosio, G.
Osvetlenie niekoľkých základných rozhodnutí na zmenu regulácie finančných operácií v rámci jednotného európskeho trhu 1992. Náklady a úžitok z harmonizácie finančných operácií a problematika výberu spoločných regulovacích riešení. Regulácia nebankových operácií. Náčrt správnych pravidiel - pravidlá dosahu povolených činností a špecializácie finančných operácií.