Složitá cesta ke kapitálovému trhu. - Tuček, M.
Nevyhnutnosť vytvorenia kapitálového trhu. Definovanie trhu kapitálu ako trhu úspor. Úloha sektora peňažníctva vo vzťahu k úsporám a teda aj k ponuke kapitálu. Predpoklady zdravej investičnej politiky. Opatrenia v menovo úverovej a nepeňažnej oblasti. Cesty získania úspor na kapitálovom trhu. Otázky likvidity kapitálového trhu. Dôležitosť základných predpisov o cenných papieroch. Náležitosti týchto predpisov.