Úvěrové bariéry. Než se zrodí nová bankovní soustava. - Kněz, K.
Problémy získavania úveru podnikmi vyplývajúce zo stavu úverových inštitúcií. Prvé kroky vytvárania novej úverovej sústavy. Nevyhnutnosť zdokonalenia právneho zabezpečenia úverových vzťahov. Dôležitosť vyškolenia odborného personálu pre bankovú sústavu.