<The> economic situation in Germany.
Skrátená verzia správy Združenia nemeckých ústavov pre ekonomický výskum o hospodárskej situácii v SRN. Dôraz je na rozdielnostiach v ekonomike východného a západného Nemecka a ich dôsledok pre proces zjednotenia. Vývoj hospodárskych a sociálnych ukazovateľov v období 1990-1991.