Zahlen und Trends.
Nový obraz hospodárskej konjunktúry Spolkovej republiky Nemecko po pripojení 5 nových spolkových krajín. Pokles počtu nezamestnaných v západných spolkových krajinách pri súčasnom vzostupe ich počtu v nových spolkových krajinách. Vývoj zahraničného obchodu, miezd a platov.