Institutions matter. <The> comparative analysis of institutions. - Frey, B. S.
Inštitucionálne zásahy do vzťahov medzi dopytom a cenami mimo cenový systém. Nutnosť zvažovania úlohy inštitúcií na jednej strane a cenového systému na strane druhej. 5 návrhov na osvetlenie vzťahov medzi ekonomikou a inštitúciami. Vzájomné pôsobenie medzi inštitúciami a individuálnymi subjektami. Komparatívna analýza činnosti inštitúcií. Výhrady západoeurópskych ekonómov voči US ekonómom v otázkach komparatívnej analýzy činnosti inštitúcií.