<The> empirical relevance of comparative institutional analysis. - Pommerehne, W.W
Švajčiarska komparatívna inštitucionálna analýza vládnej aktivity. Miery vládnej aktivity. Pokus o zovšeobecnenie neoklasických ekonomík a štatistické vysvetlenie vládnej aktivity vo verejnom sektore. Teória kolektívneho rozhodovania. Rozdiely vo vládnych výdajoch. Rast vládnej aktivity. Efektívnosť vládnej produkcie. Vôľa a nevôľa občanov financovať vládnu aktivitu.