Trh vyžaduje dlouhodobou strategii. - Myant, Martin
Varovanie pred prehnaným optimizmom pri prechode čs. ekonomiky na trhové základy. Predloženie niektorých názorov na transformáciu čs. ekonomiky, opierajúcich sa nielen o poznanie vyspelých západných ekonomík, ale aj o dlhodobé sledovanie vývoja čs. hospodárstva.