Cesta k efektivní struktuře vlastnictví. - Rychetník, L.
Hľadiská a kritéria skúmania metód privatizácie. Vyjasňovanie niektorých dôležitých súvislostí. Vytvorenie efektívneho systému vlastníckych práv ako jedna z hlavných úloh. Hlavné zložky tohto systému. Dilémy privatizácie: tempo privatizácie, ceny účastín a druhy vlastníctva. Evolučná stratégia.