Cez reprivatizáciu a privatizáciu k radikálnej ekonomickej reforme. - Harmaniak, Ľ.
Nutnosť novelizovať právne a ekonomické podmienky pre rovnosť všetkých foriem vlastníctva a podnikania v poľnohospodárstve. Privatizácia roľníckych družstiev na princípoch podielníctva. Štátne subvencie pre agropodnikateľov. Pomoc procesu reprivatizácie výrobou malej a strednej mechanizácie.