<Die> ordnungspolitische Rolle kleiner und mittlerer Unternehmen beim Übergang zur Marktwirtschaft in der DDR. - Espenhayn, Rolf
Problémy riešenia súčasnej ekonomickej situácie sú v rovine stanovenia hospodárskeho poriadku. Význam v tejto oblasti získava hospodárstvo stredných vrstiev v NDR. Potreba rozbitia veľkých monopolných podnikov na drobné a stredné podniky a formy privatizácie. Funkcia súťaženia v privatizovaných podnikoch.