Poznámky k privatizaci v československém zemědělství. - Zelený, Milan
Ústavné zabezpečenie trvalej nedotknuteľnosti vlastníckych práv ako kľúč k privatizácii v poľnohospodárstve. Problém spoľahlivej privatizácie pri zachovaní veľkostných a integračných výhod moderného podnikateľského agrokomplexu. Premena družstiev na súkromné akciové spoločnosti.