Prechodat kam pazarna ikonomika i preodoljavaneto na ikonomičeskata kriza v Balgarija. - Andonov, B.
Analýza príčin ekonomickej krízy BR. Klasické opatrenia boja proti inflácii v teórii a praxi vyspelých krajín. Opatrenia na ozdravenie ekonomiky: zníženie štátnych výdavkov, prestavba mechanizmu zabezpečenia dôchodku podnikov, urýchlená reforma finančno-úverovej sústavy, zmena systému tvorby cien, optimalizácia tovarových proporcií na makroúrovni a reštrukturalizácia výroby smerom k výrobe spotrebných predmetov.