Privatizace zemědělství a ekologie. - Mašterová, Jindra
Očakávaný prínos privatizácie poľnohospodárstva pre ekológiu. Závislosť možností uplatňovania ekologických poznatkov od ekonomického režimu územia. Pomoc začínajúcim poľnohospodárom zo strany územných orgánov.