Privatizácia štátnych poľnohospodárskych podnikov. - Ižáková, Viera
Negatívny vplyv anonymného vlastníctva na hospodárske výsledky v poľnohospodárstve. Zásady privatizácie v rezorte poľnohospodárstva. Metodika postupu privatizácie štátnych poľnohospodárskych podnikov na Slovensku. Prenajímanie poľnohospodárskej pôdy.