Přechod k trhu si vyžaduje oběti. Názory sovětského ekonoma. - Kulikov, V.
Rozhovor o hlavných problémoch prechodu k trhu v ZSSR. Charakteristika prezidentského programu, ktorý prechádza z vládneho i Šatalinovho programu. Oba programy sa opierajú o dva základné stavebné kamene: sociálna ochrana pri prechode na trh a ozdravenie spotrebného trhu a boj proti inflácii. Zdôvodnenie upevnenia prezidentskej moci. Otázky prechodu na zdravé zahranično-ekonomické vzťahy medzi ZSSR a ČSFR: