Reaktivierung marktwirtschaftlicher Antriebskräfte in den entwickelten westlichen Industrieländern. - Heise, K.-H
K úspechom západných priemyselných krajín prispeli strategicko-hospodárske akcie štátu a koncernov k reaktivizácii trhových a konkurenčných mechanizmov, ktoré sa stávajú regulačným faktorom a základnou bázou hospodárskopolitických hnacích síl. V štruktúrach koncernov došlo k podstatným zmenám práve v dôsledku konkurenčných požiadaviek.