Teória a prax ekonomickej reformy v Sovietskom zväze. - Matycina, A.
Nová koncepcia centralizmu, rozpracovaná v Sovietskom zväze. Účasť verejnosti na výbere priorít rozvoja pre 13. päťročný plán. Rozširovanie samostatnosti štátnych orgánov. Príprava cenovej reformy a reformy bankového systému.