Effort, productivity and market valuation: the case of UK manufacturing. - Currie, D.
Analýza dramatického rastu produktivity v britskom spracovateľskom priemysle v 80. rokoch. Bailyho model a jeho charakteristické rysy. Vplyv odborových zväzov na rast produktivity práce. Empirické výsledky modelu. Funkcia dopytu po pracovných silách.