Elektronische Leitstände. Auswahl und Einführung elektronischer Leitstände, eine Marktstudie. - Hoff, H.
Funkčné oblasti terajšej generácie elektronických velínov. Kmeňové data potrebné pri nasadení velínov do vysokoautomatizovanej výroby. Plánovanie a rozdelenie práce od prijímania objednávky. Prehľad elektronických velínov ponúkaných na trhu s udaním hlavných parametrov.