K nákladovosti československého zemědělství. - Hubáček, J.
Fondová, materiálová, energetická a pracovná náročnosť poľnohospodárskej výroby ČSFR ako dôsledok direktívne-administratívneho plánovitého riadenia. Klesajúca účinnosť vložených prostriedkov v poľnohospodárskej výrobe. Rezervy v znižovaní nákladovosti v poľnohospodárstve.