Optimalizace oběhových procesů za účelem snížení přepravní náročnosti v ZPoK. - Řezníček, B.
Dve možnosti zníženia prepravnej náročnosti v poľnohospodárstve. Prepočty rozdielov kilometrových vzdialeností pomocou lineárneho programovania. Aplikovanie maticovej metódy pri zistení kvality prepravovaných substrátov.