Problemy trudovogo krest'janskogo chozjajstva v rabotach V.A. Kosinskogo. - Zagrajevskaja, Je
Hlavné myšlienky z prác V.A. Kosinského (nar. 1866) týkajúcich sa pracovného roľníckeho hospodárstva. V.A. Kosinskij je predstaviteľ buržoázno-demokratického agrárneho myslenia. Za roľnícke hospodárstvo považuje také, ktoré je založené na vlastnej práci a na práci rodiny. V.A. Kosinskij dokazuje teóriu stálosti pracovného roľníckeho hospodárstva. Závery o možnostiach jeho rozvoja sú aktuálne i dnes.