Program agrárně potravinářského komplexu v podmínkách tržní ekonomiky. - Adamec, M.
Základné strategické ciele hospodárskej politiky štátu voči agrárno-potravinárskemu komplexu. Základné požiadavky v oblasti výživy obyvateľstva. Značné rezervy skrývajúce sa v doteraz dosahovanej produktivite práce a úrovni vlastných nákladov. Dôraz na výrazné zlepšenie ochrany životného prostredia.