Smerovanie reformy v PPoK. - Klinko, L.
Slovenský variant "Koncepcie agrárnej politiky a návrhu radikálnej ekonomickej reformy v poľnohospodársko-potravinárskom komplexe od 1.1.1991". Úhrada spoločensky nevyhnutných nákladov na výrobu poľnohospodárskych výrobkov. Obavy z náhleho zníženia dôchodkov podnikov.