Subjekty a objekty tržní ekonomiky APK. - Linhart, K.
Tri vyhranené skupiny subjektov, ktoré vstupujú do trhových vzťahov APK. Formovanie podmienok jednotlivých subsystémov trhu APK podnikateľskou sférou. Hlavné poslanie sféry finálnych maloobchodných spotrebiteľov a makrosféry. Skupiny trhových objektov v rámci APK.