Úloha cen v tržní ekonomice. - Závodný, O.
Návrhy v cenovej oblasti agrárno-potravinárskeho komplexu pri prechode na liberalizáciu cien. Návrh uplatniť u výrobkov agrárno-potravinárskeho komplexu zmluvné, orientačné, minimálne, garantované a maximálne ceny. Zavedenie účelového subvenčného systému pre výrobcov hospodáriacich v najhorších podmienkach.