Platené služby v nových podnikateľských štruktúrach. - Komínková, E.
Postupný úpadok súkromných remesiel a služieb od r. 1948. Pokusy nahradiť chýbajúce sektory služieb poskytovaných občanmi v r. 1965 a 1982 a vládnym nariadením z r. 1988. Daňové zaťaženie poskytovateľov služieb. Problémy spojené so získavaním priestorov pre poskytovanie služieb.