Wahrnehmung und Akzeptanz flächiger Infrastruktureinrichtungen durch die Wohnbevölkerung.
Účinky plošnej infraštruktúry resp. veľkých projektov a ich posudzovanie v Mníchove. Vplyvy prírodného prostredia na alokačné väzby jednotlivých druhov infraštruktúry. Zariadenia pôsobiace rušivo na prostredie. Indikátory atraktívnosti - migračné saldo, všeobecná spokojnosť s bývaním a želateľná lokalita. Vnímaná infraštruktúra v jednotlivých častiach mesta.