Ako pristupovať k dohodám o cenách. - Oláh, Michal
Formovanie cenového systému v trhovom hospodárstve a vytváranie podmienok pre plné uplatnenie liberalizácie cien. Tvorba zabraňujúcich mechanizmov a formovanie systému dohľadu nad cenami v podmienkach trhového hospodárstva. Tvorba zmluvných a voľných cien. Praktické prístupy k dojednávaniu ceny. Zmysel dojednávania ceny.