Ceny služieb - barometer úspešnosti podnikania. - Oláh, Michal
Trhové podmienky ako rozhodujúce kritérium úrovne cien v rámci ekonomickej reformy. Konkurenčné prostredie ako východiskový predpoklad. Ceny služieb, reštauračného stravovania a prechodného ubytovania a cestovný ruch. Zmluvné ceny a zahraničná turistika. Liberalizácia cien v službách poskytovaných občanmi. Účinná kontrola ako záruka disciplíny.