Východiska regulace. Zákon o cenách. - Rudlovčák, V.
Jedným z kľúčových bodov stratégie ekonomickej reformy je liberalizácia cien od 1.1.1991. Cenové pohyby budú vznikať predovšetkým ako reakcia na vývoj ponuky a dopytu. Charakteristika opatrení uskutočnených v r. 1990 a pripravujúcich prechod k liberalizovaným cenám a foriem regulácie cien obsiahnutých v navrhovanom novom systéme cenovej regulácie.