comparative study of European and Japanese multinational firms' marketing strategies and performance in the United States. - Kotabe, M.
Empirické skúmanie stratégií mnohonárodných firiem v USA. Základná hypotéza - rozdiely v stratégii a nie národnosť sú dôsledkom rozdielností v úspechu na trhoch medzi európskymi a japonskými firmami.