fázisspecifikus marketing. - Veres, Z.
Zanedbanie marketingu výrobných prostriedkov v hospodárstve Maďarskej republiky. Špeciálne črty trhu výrobných prostriedkov. Jednotlivé fázy marketingu výrobných prostriedkov. Postup procesu rozhodovania o nákupe nových výrobných prostriedkov.