Anti-dumping measures as safeguards: The case of the EC. - Nicolaides, P.
Rozbor antidumpingovej politiky EHS. Údaje o antidumpingových akciách EHS voči jednotlivým členom GATT a o postihnutých druhoch výrobkov. Uplatnenie poistných ustanovení článku XIX Dohody GATT na ochranu členov pred zahraničnou konkurenciou. Antidumpingová metodika EHS vyúsťuje do protekcionizmu.