Conjoint analysis in marketing: New developments with implications for research and practice. - Green, P.E
Rozšírenie metódy spojenej analýzy v marketingu pri vyhodnotení preferenčných štruktúr spotrebných statkov, priemyselných výrobkov, finančných a iných služieb. Kroky spojených analýz, zber potrebných dát. Nekonvečné použitie spojených analýz.