Imperfect competition, trade theory and Europe. An introduction.
12. výročné zasadanie Medzinárodného seminára o makroekonomike (ISOM) konané 19.-20.6.1989 v Paríži na tému: Neúplná konkurencia, obchodná teória a Európa. Uvedenie prednesených príspevkov a prezentácia ich autorov. Globálne hodnotenie prednesených príspevkov.