Marketing v podnikové praxi. Management. - Sikora, J.
Marketing je cieľavedomé úsilie o zabezpečenie čo najefektívnejšej výrobnej a obchodnej politiky firmy na základe poznania potrieb trhu. Je to stratégia trhovo či odbytovo orientovaného riadenia podniku. Uvedenie hľadísk marketingovej koncepcie organizácie podniku. Náčrt organizácie činnosti podniku po marketingovej reorganizácii.