Messung von Interdependenzen zwischen Marketing-Instrumenten. Bestimmung eines Mehrgleichungsmodells für markierte kurzlebige Konsumgüter. - Hruschka, Harald
Empirický výskum vzťahov medzi cenou, nákladmi, cenovým rozpätím a reklamou a distribúciou. Hodnotenie vzťahov ekonometrického modelu na základe údajov o rakúskych značkových tovaroch. Vplyv intenzity reklamy na výskum cien a postavenie na trhu.