Osnovni marketinški aspekti proizvoda (usluge) u zdravstvenom turizmu toplica. - Gutic, D.
Komplexná marketingová koncepcia činnosti termálnych kúpeľov i v celej zdravotníckej turistike. Hmotné a nehmotné produkty liečebnej starostlivosti v kúpeľoch. Politické, sociologické, ekonomické, zdravotnícke, kultúrne a inštitucionálne danosti vytvárajú priestor pre rozvoj trhu kúpeľníctva. Stratégia zvyšovania kvality poskytovaných služieb.