Przydatnosc strategii marketingowej w nowych warunkach zarzadzania przedsiebiorstwami. - Prymon, M.
Podstata marketingovej stratégie. Stratégia sa opiera o členenie trhu a o súbor nástrojov - marketing mix. Premeny v poľskom hospodárstve a aplikovateľnosť marketingovej stratégie. Predvídané smery rozvoja typických podnikových stratégií. Pri prvej fáze hospodárskych ťažkostí podnikov môže pomôcť stratégia nákladov, v druhej fáze vstupná stratégia a napokon marketingová stratégia.