Přechodné období k tržní ekonomice a jeho strategie. 1. - Zima, Z.
Vstup čs. hospodárstva do rozhodujúcej fázy prechodu k trhovej ekonomike kladie veľké nároky na makro- i mikroekonomickú politiku v jednote finančnej stránky a vecnej regulácie. Skúmanie toho, aký hlavný rozpor tento prístup obsahuje a čo z toho vyplýva pre stratégiu a priority prechodného obdobia.