<The> economics of antidumping and the Uruguay round. Antidumping measures under review. - Davenport, M.
Rozbor sťažností a návrhov postihnutých vyvážajúcich krajín v rámci prebiehajúceho kola GATT. Väčšina návrhov zmien v Normalizačnom kóde GATT zníži tlaky na zahraničných výrobcov.