Dogovory komissii i poručenija. - Belikova, N.
Sféra uplatnenia a právna podstata zmlúv komisionárskych a mandátnych v sovietskom zákonodarstve. Rozdiel medzi komisionárskou a dodávateľskou zmluvou. Riziká pri dodávateľskej zmluve. Základné práva a povinnosti stránok komisionárskej zmluvy. Funkcie realizované komisionárom. Odmeny komisionára.