Zajedničko evropsko tržište i strategija organizovanja jugoslovenske trgovine. - Kalinic, V.
Vplyv spoločného európskeho trhu na rozvoj juhoslovanského obchodu. Prehlbuje sa spolupráca EHS a EFTA. Tok informácií je východiskom zjednocovania. Európske marketingové zóny rešpektujú tradičné nároky na technické výrobky i zvyky obyvateľstva. Perspektívy vývoja vnútorného a zahraničného obchodu v Európe a postavenie Juhoslávie v budúcnosti. Internacionalizácia katalógovej formy predaja.