Dinamika oblika pogona i razvoj poslovnog procesa trgovine na malo. - Segetlija, Z.
Teoretické základy rozvoja vnútorného obchodu Juhoslávie. Možnosti prekonania zaostávania maloobchodu: zdokonalenie organizačnej štruktúry, racionalizácia foriem predaja, využívanie technických prostriedkov. Príklady prevádzky s využívaním techniky v predajniach SRN a v Japonsku. Kvalitatívny vývoj maloobchodu pomocou inovácií.