Podnikanie vo vzťahu k zahraničiu. - Slimák, P.
Špecifika zahranično-obchodnej činnosti v oblasti devízovej, pracovno-právnej a daňovej. Tri princípy novely Zákona o hospodárskych stykoch so zahraničím. Doporučený postup pri založení podniku so zahraničnou účasťou.