Příme zahraniční investice versus Československo. - Hanzlová, D.
30 ročné technologické zaostávanie Československa za vyspelými krajinami vyžaduje urýchlenú obnovu výrobnej techniky, ktorá závisí od získania veľkého objemu priamych zahraničných investícií. Skúmanie predpokladov vytvárajúcich z ekonomiky sféru vysokého záujmu zahraničného kapitálu o investície.